Bästsäljare i restaurangmöbler

 • ERBJUDANDE
  -45%

  Madonna Premium

  895 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -24%

  Squerto

  1 865 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -30%

  Durham med rund skiva

  1 735 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -30%

  Durham

  1 395 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -27%

  Durham Dubbel

  1 595 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -43%

  Saga

  845 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -36%

  Arles

  2 855 kr
  Detaljer

Restaurangmöbler

Hos oss på Nordica Design hittar du ett komplett och variationsrikt utbud av restaurangmöbler. Vi har mångårig erfarenhet av att leverera till både offentliga och privata verksamheter. Vårt motto är att satsa på kvalitet men även att kunna erbjuda våra kunder prisvärda produkter. Vi anser att ett restaurangbesök ska vara en helhetsupplevelse snarare än bara ett snabbt besök för att dämpa hungern. Helhetsintrycket när din blivande gäst antingen tittar in genom fönstret eller kliver in genom dörren är viktigt, det ska locka och skapa en känsla och atmosfär för vad din gäst kommer att erbjudas när det gäller mat såväl som service. Det är vad vi har i åtanke när vi valt ut vårt sortiment.cafe restaurangmöbler

Valet du gör när det gäller möbler spelar en betydande roll för att skapa en special och minnesvärd stämning. Inredningen i din restaurang ska fresta dina kunder att stiga in och njuta av miljön tillsammans med maten. Ofta så stannar de längre om miljön är trivsam och detta leder många gånger till att du kan servera både efterrätt, kaffe och en avec.

Vi kan erbjuda allt från stoppade lyxiga varianter av stolar till enklare stilrena set. Vad du väljer är helt och hållet utifrån tycke och smak, samt hur din verksamhet ser ut både vad gäller den mat du erbjuder och din lokal. Innan du beställer restaurangmöbler så ha tänk dig in i hur det ser ut om du väljer ett tyngre elegantare möblemang framför en modernare, kanske lättare stil. Även de textiler du har och färgskalan på väggarna och golvmaterialet påverkar valet av restaurangmöbler.

När du handlar möbler till en restaurang räcker det inte med att fokusera på att hitta några stolar och bord. Dina möbler ska vara funktionella och fungera för både gäster och personal. Du kan uppnå en härlig gemytlig stämning med hjälp av våra modulsoffor och restaurangfåtöljer.

Placeringen av restaurangmöblerna är en viktig detalj som man noga bör fundera över. Hur många gäster ska du servera i restaurangen? Hur kan du placera möblerna så att de underlättar för personalen som serverar? Får gästerna den avskildhet de vill ha samtidigt som du utnyttjar din lokal maximalt? Vi skriver ut måtten på våra restaurangmöbler för att göra det lättare för dig att planera.

Du är varmt välkommen till oss här på Nordica Design där du i lugn och ro kan välja bland ett brett urval av stilfulla och praktiska restaurangmöbler som passar i alla typer av restaurangmiljöer. Vill du ha tips och råd eller om du behöver svar på frågor så hjälper vår personal dig gärna. Vi på Nordica Design finns här för dig och dina behov.