Välkommen till Nordica Design – Skandinavisk kvalitet till rätt pris!

Sedan vi etablerade oss 2016 har vi levererat exceptionella möbellösningar med en perfekt mix av skandinavisk kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabb och pålitlig service. Vi har dessutom blivit en framstående aktör i möbelbranschen, med en stark närvaro i Skandinavien, Baltikum, Storbritannien och Italien.

Vårt teams omfattande erfarenhet av HORECA-branschen och andra offentliga miljöer innebär att vi förstår dess unika behov och kan således tillverka möbler som uppfyller alla dina krav – funktionalitet, hållbarhet och estetik.

Vår mångåriga expertis inom design är grundläggande för allt vi gör. Våra produkter är en sömlös blandning av elegant design och högklassiga hantverk som garanterar excellens till rätt pris. Ute efter en anpassad modell? Vi har expertisen och resurserna som krävs för att förverkliga din vision.

För att kunna ge dig de konkurrenskraftigaste erbjudandena gör vi det möjligt att köpa möbler direkt från fabriken. Detta eliminerar onödiga mellanhänder och kostnader och säkerställer att våra produkter snabbt skickas dit du vill ha dem, så att du smidigt och effektivt kan fortsätta med dina projekt.

Vi står bakom våra kunder och vi tummar inte på kvaliteten. För att du ska känna dig så trygg som möjligt kommer varenda köp hos Nordica Design med en treårsgaranti som även inkluderar offentliga platser.

Välj oss som en partner att lita på när det gäller att skapa inspirerande miljöer med möbler som kombinerar stil, hållbarhet och värde. Kontakta oss idag för att diskutera vad ditt projekt behöver och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision.