Nordica Design är ett starkt växande företag inom möbelbranschen med ett koncept som ursprungligen kommer från Sverige. Vi är idag verksamma inom hela Skandinavien. Den största delen av vår försäljning sker i Europa, men även i länder utanför. Nordica Design leds av skandinaven Anne E, VD och styrelseledamot med mångårig erfarenhet som VD inom olika branscher och länder.

Vi på Nordica Design satsar på att importera högkvalitativa möbler bland annat från Tyskland, Polen, Estland, Turkiet och Ungern. Vårt koncept bygger på att vi handlar direkt med våra tillverkare för att undvika dyra mellanhänder. Detta ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder de bästa priserna på marknaden för möbler av den absolut högsta kvaliteten.

Tack vare den höga kvaliteten på våra produkter erbjuder vi alltid 3 års garanti från samtliga fabrikanter som tillhandahåller oss möbler. Eftersom vi inte använder oss av mellanhänder kan vi dessutom förhandla ner priset när det gäller inköp av större kvantiteter. Vår direktkontakt med tillverkarna innebär även att vi kan skräddarsy lösningar för våra kunder, vilket skapar en flexibilitet som få andra företag kan erbjuda. Sist men inte minst innebär detta koncept att vi kan hålla en mycket hög standard på vår service med korta leveranstider till kunden.

Inom företaget finns en bred samlad kompetens när det gäller möbler och inredning för offentliga miljöer – mycket tack vare att vårt säljteam inom restaurang- och konferensmöbler har tidigare erfarenhet inom dessa branscher. Detta innebär att vår säljteam, tack vare sin expertis och erfarenhet, kan vara våra kunder mycket behjälpliga när det gäller val av möbler, frågor om möblernas utförande samt funktionsduglighet och mycket mer.

Nordica Design är ett företag som ligger i framkant när det gäller möbler och vi fångar ständigt upp de trender som finns på marknaden. Detta har lett till att vi nu planerar att komplettera vårt redan breda utbud med möbler för privat bruk.