Bästsäljare i cafemöbler

 • ERBJUDANDE
  -45%

  Madonna Premium

  895 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -24%

  Squerto

  1 865 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -30%

  Durham med rund skiva

  1 735 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -30%

  Durham

  1 395 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -27%

  Durham Dubbel

  1 595 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -43%

  Saga

  845 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -36%

  Arles

  2 855 kr
  Detaljer

Cafemöbler

Den svenska fikakulturen är unik och det har vi på Nordica Design tagit fasta på. Vi har ett stort utbud med mängder av variationer för dig som letar efter cafemöbler. Här finner du stolar, bord och modulsoffor i flera olika stilar, från klassiska cafemöbler till moderna och minimalistiska designer.cafestolar

Det är viktigt att ett café är trivsamt eftersom det lockar kunder att återvända, ofta. Det har vi tagit fasta på när vi valt ut vårt sortiment. Hos oss finner du moderna cafemöbler av hög kvalitet som skapar en ombonad känsla och dessutom är bekväma att sitta på. Våra caféstolar är gjorda i tåliga material som trä, plast eller metall och flera har sköna sittdynor i tyg eller läder. Hos oss hittar du möbler i flera olika färger och de är speciellt designade för att klara olika krav, allt från att användas i ett litet trädgårdscafé till större moderna inomhuscaféer. Cafemöbler som är tåliga och lätta att lyfta underlättar när man ska göra rent eller flytta runt och stapla stolar och bord – och just sådana finner du i vårt sortiment.

Hos oss på Nordica Design hittar du elegant designade trästolar, färgglada och vackert utformade plaststolar och lätta och tåliga metallstolar. Några modeller kan användas både utomhus. Kika också på våra modulsoffor i klassisk design som för tankarna till genuina gamla caféer – eller till amerikanska 50-talshak. Våra modulsoffor är enkla att arrangera på olika sätt för att få så många sittplatser som möjligt i din lokal. Du kan välja mellan moderna moduler eller klassiska soffor. Vi har ett stort utbud av material och färger vilket gör att du enkelt hittar soffor som passar in i den övriga inredningen.

Våra cafébord kommer i flera olika utföranden och storlekar. Gemensamt har de att de är enkla att rengöra tillverkade av tåliga material. Vi har allt från små runda bord som passar perfekt i mindre lokaler till stora, rejäla möbler som funkar bra för lokaler där större sällskap samlas.

Nordica Design har ett brett och varierat sortiment som passar till alla typer av verksamheter. Vi har satsat på att erbjuda produkter av hög kvalitet samtidigt som de är prismässigt tilltalande. Kika runt i vår internetshop och se vad vi erbjuder. Eftersom du som kund är viktig för oss har vi även satsat på snabba och säkra leveranser. Vi vill att du ska vara lika nöjd som våra andra kunder. Kontakta därför gärna vår duktiga personal om du har frågor – de kommer att hjälpa dig med det du behöver. Hos oss får du service, kvalitet och konkurrenskraftiga priser – och möjlighet att förvandla ditt café till den där oasen som dina gäster söker.