Bästsäljare i festvåningsmöbler

 • QX0010

  Call for price
  Detaljer
 • QX0011

  Call for price
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -41%

  Banquet Premium

  495 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -38%

  Banquet

  365 kr
  Detaljer
 • Detaljer

Festvåningsmöbler

Att skapa en härlig och gemytlig feststämning kräver rätt möbler. Där är vi på Nordica Design experter. Vi har de möbler du söker för att skapa en festvåning som ger gästerna en minnesvärd upplevelse. Vi har bord och stolar av hög kvalitet med stilrena linjer som hjälper dig att förvandla en lokal till det perfekta stället som för en glamourös festupplevelse.Festvåningsmöbler

När du inreder din festvåning är det många saker du måste tänka på. Det är till exempel viktigt att investera i möbler som lätt kan anpassas för olika sällskaps behov. Festvåningsmöbler ska passa både för en formell lunchmottagning och för galamiddagar. Även om möblerna ska vara lyxiga och hjälpa till att sprida glans över en festvåning så ska de även vara praktiska och slitstarka. Du vill ha möbler som snabbt och lätt kan plockas fram och enkla att arrangera på olika sätt. Stolarna ska vara tåliga, och både bord och stolar ska lätt kunna rengöras. Naturligtvis ska de festmöbler du väljer även vara bekväma. Dina gäster ska kunna slappna av och sitta bekvämt under en längre tid.

Hos oss hittar du bord som är lätta och smarta att fälla ihop, så kallade fällbord, och de kan smidigt användas som extrabord. De tar liten plats när de förvaras och är enkla att plocka fram och möblera med. Du kan till exempel satsa på runda fällbord som kan ställas i hörn där du bland annat kan servera drinkar och plockmat. Vi har även trevliga buffébord och hörnbord som kan spridas ut på flera olika platser i en lokal. Borden vi har i vårt sortiment finns i flera olika mått och träslag – vissa även i plast.

Fundera på vad som är den bästa långsiktiga investeringen för dig och ta dig en titt på vårt breda utbud. Hos oss på Nordica Design finns det mängder med stolar i olika prisklasser och olika utformningar, du hittar allt från moderna bankettstolar med aluminiumram till mer klassiska stolar. Välj mellan en rad olika färger och mönster på stolsitsen. Vi har även stolsöverdrag vilket kan vara en bra investering eftersom de dels skyddar stolarna men också erbjuder möjligheten att snabbt och enkelt förändra färgen och utseendet på dina stolar.

Om du har några frågor eller funderingar så finns vår mycket kunniga personal till hands. De hjälper dig mer än gärna att skapa den ultimata festlokalen med möbler från oss på Nordica Design.