Cafestolar

Cafestolar


Har du ett café och söker inredning till lokalen? Då har du hittat helt rätt. Vi på Nordica Design har ett stort utbud av cafestolar med mycket konkurrenskraftiga priser. De senaste 20 åren har cafétrenden verkligen slagit ner som en bomb i Sverige. Den trenden har vi verkligen tagit till oss här på Nordica Design genom att satsa på ett stort utbud med kvalitetsmöbler för dig att välja bland oavsett om du har ett litet gemytligt café på en bakgata eller om din verksamhet ingår i någon av de större kedjorna.cafestolar

Ditt café bör präglas av vad du serverar och vilka kunder du vänder dig till. Genom att noga fundera igenom vilken känsla du önskar förmedla, och hur du vill att gästerna ska känna sig vid ett besök, får du en fingervisning om vilket möblemang du ska välja. Serverar du bara kaffe och fikabröd eller erbjuder du mat? Det är avgörande faktorer för vilka cafestolar du ska leta efter. Du kan till exempel satsa på höga bord med stolar som matchar i höjd, eller på ett mysigt krypin där sköna soffor lätt kan blandas med vanliga stolar. Oavsett vilken stil på cafestolar du letar efter har du kommit helt rätt: Nordica Design har stolarna för dig, och det till mycket förmånliga priser.

Har du tänkt förändra och förbättra ditt café? Behöver du råd och tips? Stolar till en caféverksamhet har fördelen att de inte alltid behöver vara av samma modell eller av samma snitt. Ett café kan utan problem matcha runda och fyrkantiga bord och stolar av olika design för att på så sätt skapa en unik atmosfär. Ditt café kan med fördel ha olika avdelningar eller sittgrupper för ensamma gäster som önskar läsa en tidning eller knappa på datorn i avskildhet, och andra typer av möbler och stolar för den delen av verksamheten där gäster förväntas umgås. Du kan även introducera möjligheten stå upp runt ett högre bord istället för att sitta ner i en djup fåtölj. Har du tillgång till att servera utomhus bör du ha det i åtanke när du väljer dina stolar. Nordica Design har ett stort utbud av olika cafestolar – utforska det utbudet här. Vår kunniga personal finns självklart tillgänglig för att kunna hjälpa dig. Att vi är en av de bästa på marknaden när det gäller cafemöbler visar alla våra nöjda kunder som valt att handla hos oss på Nordica Design.

Till toppen