Konferensbord

Konferensbord


I den här kategorin hittar du konferensbord som lämpar sig för både små möten och stora konferenser. Vi har ett flertal olika modeller att välja mellan i olika utformningar. Vi på Nordica Design har stor kunskap om funktionell möblering av olika lokaler och verksamheter, och utifrån det har vi valt ut ett utbud som täcker de flesta av våra kunders önskemål. Vi har satsat på att anlita tillverkare som satsar på kvalitet och försvarbara priser utan att tumma på stil och utseende. Detta gäller även våra konferensbord. Vi anser att ett konferensrum ska vara funktionellt och bekvämt, samt inbjuda till samtal och interaktion, och här spelar naturligtvis konferensbordet en viktig roll. Genom att du väljer ett bord som passar rummet och övrig inredning, och som samtidigt öppnar upp för samtal så har du skapat bästa förutsättningen för en lyckad konferens. Tack vare Nordica Designs breda utbud har du stora möjligheter att hitta just det bord du söker. Vi har bord i flera olika färger och former, och genom att titta på hur din lokal i övrigt är inredd kan du lätt och smidigt hitta bordet som passar perfekt i just ditt konferensrum.Konferensbord

Ett konferensbord kan med fördel vara något rundat eller ellipsformat, för att främja diskussioner och samtal. Dessa modeller självklart något som ingår i vårt sortiment. Inte sällan är ett konferensrum utrustat med teknisk utrustning så det kan vara önskvärt att ditt bord har hål i mitten för till exempel datorsladdar eller eluttag för laddning av datorer och surfplattor. Det är naturligtvis även viktigt att färgen och stilen på bordet matchar det rum där du tänkt placera bordet, och här gör du bäst i att titta på golvet, väggarna och belysningen för att få en fingervisning om huruvida du bör satsa på ett vitt, svart, rött eller kanske ett träfärgat bord. I samklang med stolarna kan ett konferensrum ge både ett strikt eller mer kreativt intryck, och beroende på hur rummet ska användas är olika bord att föredra. Vi på Nordica Design är din självklara partner i processen, och vi har kompetent personal som kan guida dig.

Inredningen och möblerna ska främja diskussioner och möten i ett konferensrum men aldrig ta över. Hos oss på Nordica Design finns mångårig erfarenhet av inredning och design och vi hjälper dig gärna att hitta rätt typ av möbler för ditt konferensrum. Ta en titt på vårt utbud och kontakta vårt säljteam när du hittat något du gillar. De ger dig gärna en offert.

Till toppen