Bästsäljare i loungemöbler

  • Pinacolada pall

    Call for price
    Detaljer

Loungemöbler

Vi på Nordica Design erbjuder ett elegant och varierat utbud av loungemöbler. Här hittar du fåtöljer, soffor, soffbord och sittpallar som alla som går att kombinera på olika sätt. Vi har flexibla loungemöbler med raffinerade lösningar som gör att det går lätt att möblera om och ändra karaktären på loungeutrymmet om du så önskar. Vi vet hur viktigt det är med kvalitet och därför har vi satsat på att fylla vårt sortiment med möbler från tillverkar för vilka kvalitet också är viktigt men som ändå kan erbjuda konkurrensmässiga priser.loungemöbler
Ordet lounge hänvisar till ett speciellt område där dina besökare och gäster kan koppla av. Det finns lounger i barer och även i hotellfoajéer med sköna och inbjudande möbler, vanligtvis soffor och fåtöljer.

Vårt utbud av fåtöljer, soffor, soffbord, och sittpallar erbjuder snygga moderna lösningar för lounger i barer såväl som i hotellfoajéer. Loungemöbler används flitigt och slits därför också snabbt. Därför är det viktigt att investera i möbler av hög kvalitet som också är stilrena men samtidigt bekväma. Genom att du investerar i kvalitet och tänker långsiktigt så är det lätt att förändra och omvandla en lounge med hjälp av ny belysning, textiler och bord. Beroende på var och i vilket sammanhang dina loungemöbler ska användas så kan du variera med olika bord och sittpallar. Fundera på vad du behöver – vill du kunna servera mat vid borden eller ska gästerna endast serveras något läskande att dricka och lite tilltugg? Viktigt är att gästerna ska känna sig välkomna att slå sig ned.

Hos oss finns också ett flertal sittpallar i unika designer. Med hjälp av dessa kan du sätta en exklusiv prägel på baren eller foajén samtidigt som du utökar antalet sittplatser. Sittpallar är också lämpliga för mindre utrymmen, där det är viktigt att erbjuda sittplatser men där det inte finns nog med plats för fåtöljer.

Vi har stor erfarenhet av att leverera loungemöbler till både offentliga verksamheter och mindre privata lokaler. Eftersom vi anser att kunden bör få kvalitet och fördelaktiga priser har vi många nöjda kunder – du kan läsa mer om vilka under Referenser. Ta en titt i vårt sortiment för att hitta rätt loungemöbler för dina behov – vi ser fram emot att göra dig till ytterligare en av våra nöjda kunder.