Bästsäljare i konferensmöbler

 • ERBJUDANDE
  -27%

  Style

  645 kr
  Detaljer
 • ERBJUDANDE
  -33%

  Examen

  1 495 kr
  Detaljer

Konferensmöbler

Konferensmöbler ska inspirera till kreativa lösningar och bra samarbete. Med konferensmöbler från Nordica Design kan du skapa lösningar för mindre möten såväl som lösningar för större konferenser. Möblerna är framtagna med syftet att underlätta arbetet på ett funktionellt sätt samt att skapa en kreativ miljö med ergonomi, design och innovation som centrala aspekter.Konferensmöbler

Vi har ett brett sortiment för att kunna tillmötesgå dina önskningar om hur du vill möblera ett konferensrum eller lokal. Hos oss hittar du bekväma möbler som inte tummar på funktionen. Moderna konferensmöbler ska också vara anpassade för användning av olika tekniska lösningar som till exempel videokonferensteknologi, projektorer eller datorer.

Konferensverksamhet kräver flexibilitet så att deltagare enkelt kan bolla idéer medan de sitter bekvämt och avslappnat. Därför bör du fundera över avståndet mellan raderna så att interaktionen mellan dina deltagare inte hindras. Investera i konferensmöbler som ger deltagare möjligheten att enkelt arbeta i mindre grupper, och som även ger möjlighet att bilda spontana grupper under raster på ett enkelt och smidigt sätt. Vi har hopfällbara stolar och bord som är lätta att stapla, vilket gör det enkelt för dig att möblera om baserat på vad lokalen ska användas till och vad deltagarnas behov är.

Här hos Nordica Design hittar du de konferensmöbler du behöver. De faktorer du anser är viktiga som bekvämlighet, design och anpassning är krav vi kan möta, oavsett om du söker möbler till ett litet mötesrum eller en större konferenslokal. En stol ska vara ergonomiskt utformad så att den är bekväm att sitta på. Att du kan justera höjden på ett konferensbord är en praktisk funktion som hjälper dina deltagare att anpassa bordet så att det är i bra höjd för stolen.

Vi på Nordica Design prioriterar kvalitet och det gäller även alla våra konferensmöbler. Det betyder dock inte höga priser – tvärtom, vår fokus ligger på att erbjuda prisvärda konferenslösningar till våra kunder. Ofta behöver du köpa in ett flertal möbler och att hitta prisvärda konferensmöbler som både är snygga och har en hållbar design, kan vara svårt på andra håll. De finns dock hos Nordica Design så ta en titt på vårt utbud. Du kommer att hitta ett stort urval av konferensmöbler av hög kvalitet med snygg och funktionell design till bra priser. Möblerna finns i olika utformningar, material och storlekar vilket gör det lätt för dig att hitta inredning både för mindre möten och för stora konferenser. Har du frågor kan du vända dig till vårt kompetenta personal som gärna ger dig råd. Vi på Nordica Design kan hjälpa dig att få det perfekta konferensrummet som gynnar dig och din verksamhet!