Fest / Bankettstolar

Fest / Bankettstolar


Vi på Nordica Design erbjuder dig ett brett utbud av stolar till festsalar och banketter. Vi har stolar med sitsar i olika färgkombinationer och material för att göra det enkelt för dig att matcha dem med övrig dekoration. Genom att välja en färgad stol i till exempel grönt, rött eller blått har du möjlighet att styra rummets färgsättning i olika riktningar, vilka sedan kan matchas med blommor och dukar. Ta därför hänsyn till golvets eller mattans färgsättning, samt naturligtvis tapeter och gardiner när du väljer stolar till en festvåning. Allt för att förvissa dig om ett enhetligt intryck som inte tar över eller stör ögat.bankettstolar

Vid en festligare tillställning som ett bröllop, en viktig födelsedag, ett dop eller ett jubileum av något slag är det ofta brukligt att servera en middag med flera rätter. Detta gör att stolarna som väljs inte bara behöver matcha med övrig inredning gällande färg och form, utan de behöver även vara bekväma och inbjudande, så att gästerna med glädje sitter kvar i flera timmar och äter och skålar i goda vänners lag. Hos oss kan du hitta allt från den enklare stilrena varianten till trästolen med skinnklädsel och armstöd. Välj utifrån om du vill ha en stil att möblera efter till ett speciellt event och förändra efterhand eller ha en långsiktig tänk och möblera i en stil som passar flera olika event. Oavsett vilken stil du föredrar för din lokal så kan du garanterat hitta den i vår nätbutik. Vi har lång erfarenhet av att leverera möbler till både offentliga lokaler och privata etablissemang. Vi lägger oss vinn om att erbjuda endast de bästa produkterna – till de bästa priserna. Detta har gett oss många nöjda kunder genom åren.

Genom att välja att handla via vår närbutik har du möjlighet att i lugn och ro jämföra olika tillverkare, modeller och priser för att hitta det bästa för dig. Du kan också ta en titt i våra övriga kategorier för att hitta lämpliga bord som matchar dina utvalda fest- och bankettstolar. Kanske kan du också skapa en soffhörna med våra loungesoffor i festvåningen eller möblera terrassen utanför med några av de utemöbler som vi kan erbjuda dig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Till toppen